dërgo këtë faqe | printo këtë faqe

Sigurimi Mini Kasko

Është sigurimi i vetë automjetit për dëmtimet aksidentale nga përplasja e tij me një automjet tjetër, brenda territorit të Republikës së Shqipërisë, të vërtetuar me proces verbalin e policisë.

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA vlerëson dëmin e automjetit dhe ju do të dëmshpërbleheni menjëherë pa patur nevojë të prisni për dëmshpërblimin e kompanisë përgjegjëse.

Sigurimi MINIKASKO mbulon shpenzimet për riparimin e automjetit të dëmtuar si pasojë e një aksidenti me një automjet tjetër. Nëse ju nuk jeni shkaktar i aksidentit, mos pranoni fajësinë dhe polica e sigurimit do të vazhdojë të jetë e vlefshme duke ju mbrojtur nga aksidente të tjera që mund të ndodhin.

Nëse blini siguracionin e detyrueshëm TPL pranë SIGAL UNIQA, njëkohësisht përfitoni edhe sigurimin Minikasko brenda të njëjtit çmim.

Siguracionin TPL + MINIKASKO mund ta blini online duke klikuar këtu

Për më shumë informacion për këtë produkt kontaktoni Departamentin e Marrjes në Sigurim të Mjeteve Motorike

info@sigal.com.al

infomotorike@sigal.com.al 

dërgo këtë faqe | printo këtë faqe