dërgo këtë faqe | printo këtë faqe

Mobile applications

SIGAL UNIQA ka ndërtuar aplikacionin përmes të cilit mund të merrni informacion në kohë reale për ofertat më të fundit, të gjeni zyrën më të aftër përmes celularit tuaj, të blini siguracionet online dhe shumë informacione të tjera. 

Për të shkarkuar aplikacionin SIGAL UNIQA Online për Android në Play Store Klikoni këtu.

dërgo këtë faqe | printo këtë faqe