dërgo këtë faqe | printo këtë faqe

Njoftime për shtyp

05.12.2017

Sigurimi nga katastrofat, përmbytjet, tërmetet etj.

Shqipëria vazhdon të mbetet pullë e kuqe në hartën e ekspozimit nga nga katastrofat natyrore, duke u renditur si një nga vendet më të rrezikuara.

Lexo artikullin e plotë

___________________________________________________________________________

16.11.2017

Ajka e artistëve shqiptarë në zemër të Vjenës

“Vienna salutes to Tirana” është koncerti që do të zhvillohet me zërat e mrekullueshëm të artistëve shqiptarë dhe asutriakë, me rastin e 105-Vjetorit të Shtetit Shqiptar.

Lexo artikullin e plotë


03.10.2017

Kompania shqiptare që renditet në TOP 100 e Europës Jug-Lindore

Ofruesi më i madh i të dhënave financiare për Europën Jug-Lindore, SeeNews.com publikoi të dhënat për 100 kompanitë më të mëdha të sigurimeve, të bankave dhe institucioneve të tjera financiare.

Lexo artikullin e plotë

___________________________________________________________________________

25/09/2017

SIGAL UNIQA në TOP 50 kompanitë më të mëdha

Në një rankim që i bën revista “Monitor” 200 sipërmarrjeve më të mëdha në Shqipëri, SIGAL UNIQA Group Austria renditet në vendin e 44 për vitin 2016.

Lexo artikullin e plotë

___________________________________________________________________________

14.07.2017

Ngjarje e rrallë, për herë të parë sot në Bajram Curri

Inaugurimi i ekspozitës "Shqipëria e viteve '90" e historianit, antropologu dhe fotografi i mirënjohur austriak Robert Pichler në ambientet e Muzeut Historik në Bajram Curri, Tropojë.

Lexo artikullin e plotë

___________________________________________________________________________

Tiranë më, 18.05.2017

10 vjet nga hyrja e të parit investitor strategjik në tregun shqiptar të sigurimeve

Lideri i tregut të sigurimeve në Shqipëri, SIGAL UNIQA Group AUSTRIA dhe gjigandi austriak UNIQA 10 vjet bashkëpunim

Lexo artikullin e plotë


10 vite bashkëpunim SIGAL & UNIQA

Në kuadër të 10-vjetorit të hyrjes së, UNIQA Insurance Group, të parit investitor Europian në tregun shqiptar të sigurimeve përmes SIGAL, kompanisë lider në Shqipëri...

Lexo artikullin e plotë


Tiranë më, 15/12/2016

Themelohet “Shoqata e Shoqërive të Sigurimit të Jetës, Pensioneve dhe Fondeve të Investimeve”

Themelohet për herë të parë në Shqipëri “Shoqata e Shoqërive të Sigurimit të Jetës, Pensioneve dhe Fondeve të Investimeve”.

Lexo artikullin e plotë


Prishtinë, më 01/11/2016

SIGAL UNIQA KOSOVA vlerësohet me Medaljen e Mirënjohjes në 13-vjetorin e saj

Në ceremoni morën pjesë, CEO i SIGAL UNIQA, Z. Avni PONARI,  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës, Znj. Hykmete BAJRAMI, Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Z. Arsim BAJRAMI, Zëvendës-Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës Z. Fehmi MEHMETI, si dhe përfaqësuesë të tjerë të institucioneve shtetërore të shtetit të Kosovës.

Lexo artikullin e plotë


22/09/2016

THIRRJE PËR APLIKIME

Klubi i Artit dhe Kulturës SIGAL fton të gjithë të interesuarit që kanë dëshirë dhe eksperiencë në leximet audio, të dorëzojnë materiale audio me lexime të librave të ndryshëm artistikë, kundrejt pagesës.

Lexo artikullin e plotë


20/06/2016

Sigurimet për Bujqësinë

Firmoset marrëveshja ndërmjet FED Invest dhe SIGAL UNIQA Group AUSTRIA për sigurimin e fermerëve

Kryetarja e Bordit Drejtues të “FED invest” znj. Zana Konini dhe Drejtori i Përgjithshëm i “SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” z. Avni Ponari firmosën sot marrëveshjen për fillimin e projektit pilot “sigurimi i serave si konstruksion”.

Lexo artikullin e plotë


28/04/2016

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA sponsor zyrtar i Kombëtares Shqiptare

Drejtori i Përgjithshëm i SIGAL UNIQA Group AUSTRIA, Z. Avni Ponari firmosi sot kontratën me Presidentin e FSHF-së, nëpërmjet së cilës SIGAL UNIQA zotohet të mbështesë Kombëtaren Shqiptare duke u bërë sponsor zyrtar i saj.

Lexo artikullin e plotë


28/04/2016

Klinika Lëvizëse SIGAL UNIQA udhëton në Berat, ofron ekazaminime shëndetësore falas për klientët e saj.

Pas Valbonës, Vermoshit dhe Tiranës, Berati ishte destinacioni i radhës, por jo i fundit, i “Klinikës Lëvizëse SIGAL UNIQA” (SIGAL UNIQA VitalTruck).

Lexo artikullin e plotë


11/04/2016

Vdekja e ushtarakëve të FA-së, SIGAL UNIQA Group AUSTRIA dëmshpërblen familjarët e viktimave

Pas ngjarjes së rëndë, të ndodhur me dy ushtarakët e Forcave të Armatosura në Grizhë të Malësisë së Madhe, SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA ka dëmshpërblyer familjarët e viktimave. Kompania më e madhe e sigurimeve në vend, dëmshpërbleu familjarët e kapiten Florian Deliajt dhe toger Donald Hoxha, me shumën 180 milionë Lekë për secilën familje.

Lexo artikullin e plotë


02/04/2016

SIGAL UNIQA mbështet “Run4Autism Albania”

Kompania më e Madhe e Sigurimeve në vend, SIGAL UNIQA Group AUSTRIA, u solidarizua dhe mbështeti kauzën “Run4Autism”, e cila synon të ndërgjegjës...

Lexo artikullin e plotë


22/02/2016

17 vjet SIGAL UNIQA

Bëhen plot 17 vjet që nga vitit i themelimit të SIGAL UNIQA. Përgjatë gjithë këtyre viteve kemi udhëhequr bindshëm tregun e sigurimeve dhe kjo falë besimit të mbi një milion klientëve.

Lexo artikullin e plotë


18/02/2016
SIGAL UNIQA mbështet kampionen e athletikës, Luiza Gega

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA ka kënaqësinë të mbështesë këtë vit, një nga 10 sportistet më të mira të botës në 3 vitet e fundit dhe shqiptarja që mbajti flamurin tonë në Lojërat Olimpike...

Lexo artikullin e plotë


13/01/2016

Intervistë me Drejtorin e Përgjithshëm të SIGAL UNIQA Group AUSTRIA, z. Avni Ponari

Gazetarja: Tashmë jemi sërish në një situatë jo të favorshme përsa i përket bujqësisë dhe blegtorisë për shkak të përmbytjeve...

Lexo artikullin e plotë


30/12/2015

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Analiza vjetore,  SIGAL UNIQA vazhdon të udhëheqë tregun e sigurimeve...

Lexo artikullin e plotë


21/12/2015

SIGAL UNIQA inauguron ekspozitën "UNIQ'ART". Pritje për median, artin e kulturën.

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA pritje për median, kulturën e artin. Inauguron ekspozitën “UNIQ’ART”, me karikatura të punuara nga profesor Bujar Kapexhiu.

Lexo artikullin e plotë


07/11/2015

Klinika Lëvizëse Mjekësore SIGAL UNIQA është një risi për shërbimin shëndetësor në Shqipëri, do të ofrojë ekzaminime shëndetësore falas për të gjithë banorët e kësaj zone.

Lexo artikullin e plotë


28/10/2015

SIGAL UNIQA takim informues me gazetarët dhe përfaqësuesë të medias

Kompania më e madhe e sigurimeve në Shqipëri zhvilloi një takim informues me përfaqësuesë të medias për të folur mbi zhvillimin dhe sfidat e tregut të sigurimeve në vend si dhe nevojën e një mediaje të informuar. Ky është i pari takim i këtij lloji nga një kompani sigurimesh.

Lexo artikullin e plotë


14/10/2015

BIBL nënshkruan marrëveshje 3-vjeçare me SIGAL UNIQA Group Austria

Liga Ballkanike e Basketbollit (BIBL) që nga tetori i këtij viti do të quhet “SIGAL UNIQA Balkan League”. Marrëveshja u firmos nga CEO i SIGAL UNIQA për Shqipërinë, Kosovën dhe Maqedoninë, njëherësh edhe President i Federatës Shqiptare të Basketbollit, z. Avni Ponari dhe nga Drejtori i BIBL, z. Shay Shtriks.

Lexo artikullin e plotë


12/10/2015

SIGAL UNIQA dhe Porsche Bank zgjerojnë bashkëpunimin rajonal

U firmos në Tiranë marrëveshja për partneritet preferencial mes grupit rajonal SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA (Shqipëri, Kosovë, Maqedoni) dhe Porsche Bank. 

Lexo artikullin e plotë


29/09/2015

Qeveria e Japonisë akordon ‘Certifikatën e Mirënjohjes’ për Z. Avni Ponari, Konsulli i Përgjithshëm Nderit i Japonisë në Shqipëri

Ambasadori i Japonisë, SH.T.Z.. Kazuyoshi Umemoto i ka dorëzuar Z. Avni Ponari ‘Çertifikatën e Mirënjohjes’ të Ministrisë së Jashtme Japoneze. 

Lexo artikullin e plotë


09/06/2015

UNIQA INSURANCE GROUP: 2 Miliardë Euro prime në tremujorin e parë 2015

Kompania austriake e cila operon edhe në Shqipëri, rritet më 20%

Lexoni artikullin e plotë

 

 


9/02/2015

SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA PUBLIKON TË DHËNAT PARAPRAKE PËR VITIN 2014

Këtë fundjavë u organizua në Durrës Analiza Financiare 2014 e grupit rajonal SIGAL UNIQA (Shqipëri, Kosovë, Maqedoni) me pjesëmarrjen e drejtuesve të 8 kompanive të grupit. 

Lexoni artikullin e plotë


21/11/2014

SIGAL UNIQA dëmshpërblen familjarët e dy minatorëve në Komsi, Mat

Më 19 Gusht 2014, në minierën e komunës Komsi në rretin e Matit, si pasojë e një aksidenti humbën jetën punonjësit Xhemal Selaj dhe Donald Barçi përkatësisht minator dhe vagonist.

Të ndjerët, ishin të siguruar tek SIGAL UNIQA përmes skemës së sigurimit nga aksidentet personale në punë të industrisë minerare nga Kompania për të cilën punonin  Alba-Co shpk e cila ka siguruar punonjësit e saj në përputhje me ligjin. 


01/09/2014

Njoftim për bashkëpunim
Shoqëria e sigurimeve SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a fton të gjithë Ndërmjetësit në Sigurime (Brokera dhe Agjente) te lidhin kontrata ndermjetesimi me shoqerinë SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a me qëllim shitjen e produkteve të sigurimeve të detyrueshme.

12-13 / 07/2014

SIGAL UNIQA promovon turizmin në Shqipëri.
SIGAL UNIQA organizon nje udhetim turistik ne Valbone me te ftuar nga institucionet me te rendesishme Financare ne vend.

24/02/2014

15 VJET SIGAL UNIQA Group AUSTRIA
Kompania më e madhe e sigurimeve në vend, festoi 15 vjetorin e saj.

11/11/ 2013

SEE News rendit SIGAL UNIQA Group AUSTRIA ndër 100 kompanitë më të mira në Europën Jug-Lindore
South-East European News vlerëson për të gjashtin vit radhazi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA si një ndër kompanitë më të mira të sigurimeve në rajon.

23/10/ 2013

SIGAL UNIQA vlereson 10 personalitetet me te votuara nga publiku kosovar
Personalitetet e 10 fushave të ndryshme u vlerësuan gjatë spektaklit "10 Vjet, 10 Histori Suksesi"

23/10/ 2013

Festohet dekada e parë e operimit në Kosovë
Kompania më e madhe e sigurimeve në Shqipëri, SIGAL UNIQA Group AUSTRIA ka hyrë në dekadën e dytë të aktivitetit në Kosovë.

07/10/ 2013

Fondi Amerikan 10 vjet në SIGAL
Festohet 10-vjetori i bashkëpunimit mes Fondit Amerikan dhe SIGAL UNIQA Group AUSTRIA

19/04/ 2013

Presidenti Nishani dekoron me urdhrin 'Mjeshtër i Madh' z. Ermir Dizdari, Drejtor i Klubit të Artit dhe Kulturës SIGAL UNIQA Group AUSTRIA
Presidenti i Republikës, Bujar Nishani nderoi pak ditë më parë disa nga figurat e shquara të qytetit të Durrësit, ndër të cilët Dirigjentin e mirënjohur, njëkohësisht Drejtorin e Klubit të Artit dhe Kulturës SIGAL UNIQA, z. Ermir Dizdari.
Presidenti Nishani dekoron CEO-n e UNIQA Group AUSTRIA me "Medaljen e Mirënjohjes"
Medalja iu akordua z. Andreas Brandstetter, CEO i UNIQA Group AUSTRIA njëkohësisht Kryetar i Bordit Mbikqyrës të SIGAL UNIQA, me motivacionin "Për kontribut të rëndësishëm në krijimin dhe fuqizimin e tregut të sigurimeve në Shqipëri;

22/11/ 2012

Armët e Skënderbeut erdhën për herë të Shqipëri me mbështetjen e SIGAL UNIQA
Në datë 22 Nëntor u zhvillua në Muzeun Historik Kombëtar ceremonia e hapjes së ekspozitës ‘Armët e Skënderbeut’ në të cilën u ekspozuan për herë të parë për publikun shqiptar

27/11/ 2012

Promovohet libri përmbledhës i vempritarisë së Artistit të Popullit Reshat Arbana
Libri u përgatit për botim nga SIGAL UNIQA, nën kujdesin personal të Drejtori të Përgjithshëm, z. Avni Ponari.

03/11/ 2012

SEE News rendit SIGAL UNIQA Group AUSTRIA ndër 100 kompanitë më të mira në Europën Jug-Lindore
South-East European News është një institucion që vlerëson performancën ekonomike të shteteve të Europës Jug-Lindore, duke ndërtuar një profil për çdo shtet, si dhe publikon listën me 100 bizneset më të mira në rajon ndër të cilat kompani sigurimi dhe banka.

25/07/ 2012

Pozicioni në treg SIGAL UNIQA Group AUSTRIA: Janar-Qershor 2012
Buletini Statistikor, publikim i Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare për periudhën Janar-Qershor 2012 tregon përforcim të mëtejshëm të vendit kryesues që Kompania ka në tregun shqiptar të sigurimeve të Jetës dhe Jo-Jetës.
 

11/06/ 2012

Zhvillohet Konferenca e 11të Rajonale e SIGAL UNIQA Shqipëri, Kosovë, Maqedoni.
SIGAL UNIQA zhvilloi fundjavën e kaluar Konferencën Rajonale 3-ditore në të cilën morën pjesë z. Andreas Brandstetter, CEO i UNIQA Group AUSTRIA, përfaqësues të aksionarëve, Bordi Drejtues dhe stafi i të gjitha kompanive SIGAL UNIQA në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

22/03/ 2012

SIGAL-UNIQA një histori suksesi
Mbushen 5 nga hyrja e investitorit strategjik në fushën e sigurimeve UNIQA Group AUSTRIA hyri 5 vjet më parë në tregun shqiptar të sigurimeve përmes blerjes së aksioneve të kompanisë më të madhe të sigurimeve në vend SIGAL sh.a.
22/02/2012
Inaugurohet Teatri SKAMPA: u rindërtua falë pagesës së dëmit nga SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA
Data 22 Shkurt 2012 shënon inaugurimin e një prej teatrove më të rëndësishëm në Shqipëri, teatrit Skampa i cili u shkatërrua plotësisht 6 muaj më parë si pasojë e një zjarri në një godinë pranë tij dhe u rindërtua falë SIGAL UNIQA dhe Bashkisë Elbasan.
13/02/2012
SIGAL UNIQA Group AUSTRIA gjatë 2011-ës  rritet rreth 8 herë më shumë se tregu.
Viti 2011 ka qenë një tjetër vit i suksesshëm për kompaninë më të madhe të sigurimeve në vend, SIGAL UNIQA Group AUSTRIA.Gjatë 2011-ës grupi SIGAL UNIQA  i cili operon në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni pati një rritje të volumit të primeve prej 8.39%.
 
dërgo këtë faqe | printo këtë faqe